Gratis 1.2 update Steinberg CUBASIS iPad app Muziek Opname Studio app

Nog steeds de meest uitgebreide echte muziek app voor de iPad nu met de 1.2 update. En ook de meest professionele app voor echte muziek productie. Deze werkt natuurlijk al met enkel USB geluidskaarten zoals de Focusrite iTrack Solo maar echte hardware support moet nog komen van de grotere audio interfaces. Of dat ook echt zo handig is om dat via de iPad te doen is natuurlijk de vraag. Maar de Cubasis is er in ieder geval wel al klaar voor. Naast het verbeteren van de stabiliteit zijn er nu 24 inputs mogelijk. Dus als straks de Focusrite 18i20 met iPad support uitkomt dan kun je daadwerkelijk vele channels multitrack gaan opnemen met een iPad.

Nieuw in versie 1.2

- Cubasis now supports up to 24 physical inputs giving you the possibility to record up to 24 audio tracks simultaneously!
- New information overlay for UNDO/REDO operations.
- Effect windows will now open immediately after they have been inserted.
- The overall stability of the app has been improved.
- The Audiobus integration has been improved and many user reported problems have been solved.
- Resolves a problem that occurred when undo and redo could lead to loss of audio data in some cases.
- Loading a project that contains Audiobus tracks no longer renders Cubasis unreliable.
- Recording audio tracks that are assigned to the microphone input of Audiobus work now as expected.
- Virtual MIDI can now be chosen in the MIDI connections panel of the inspector (independent of connected hardware devices or MIDI network connection settings).
- Importing zipped Cubasis project files that contain audio data no longer lead to missing audio files.
- The overall level of an audio mixdown no longer differs from the master output level of a project.
- Audio input settings can now be changed when working with audio interfaces that support more than two input channels.
- A problem that appeared when trying to select an audio input using audio interfaces with more than eight input channels was solved.
- The VU meter of a channel in the mixer now reacts accordingly to the panner position.
- UNDO and REDO operations after a track has been recorded no longer affect the input assignment of a track.
- UNDO and REDO operations after a track has been recorded no longer affect the track naming.
- UNDO changes within the audio editor no longer result in displaying partly invisible waveforms.
- The pitch bend range of MIDI tracks that are routed to external apps will now be played back correctly.
- The MediaBay view now remains at its position after an item has been deleted.
- Importing a Cubasis project file that contains a project name that already exists no longer fails.
- Solved a problem where the input metering displayed an incorrect value after an external audio device had been connected.
- Swipe horizontally over the MIDI channel numbers of the MIDI Connections to change the channel number.
- UNDO and REDO no longer reset user-defined track names to its default name.
- An issue that occurred after copy-pasting events has been solved.
- It is now possible to record pitch bend on top of existing MIDI events.
- The order of tracks no longer gets mixed up when importing MIDI tracks.
- The pitch wheel no longer keeps its position when closing the keyboard/drumpads while being used.
- A problem that occurred moving MIDI events that contained pitch bend data was solved.

Meer Studio Steinberg-CUBASIS-iPad-Studio-1-2-App nieuws

Studio: Geluidskaarten/Technieken/Controllers/Mixers

Nieuwe Top Model USB Geluidskaart onder 300 euro

Als je een op zoek bent naar een USB geluidskaart onder de 300 euro dan kun je bijvoorbeeld met een Focusrite Scarlett 2i2 of de grotere 2i4 en 6i6 en zelfs 18i8 een hele goede audio interface krijgen met een hele hoge geluidskwaliteit. Nu komt Audient, maker van hele mooie mixing consoles met een, voor hun begrippen wel hele goedkopen usb audio interface meer..

Complete Scarllet Voice Over Opname Set

Zoek je voor thuis of werk een zeer professioneel klinkende voice over opnamen set die helemaal compleet is? Dan is er nu het Scarlett C01 VoiceOver pakket met alles wat je nodig hebt om direct op PC, Laptop, Mac of MacBook computer gemakkelijke en met hele hoge geluidskwaliteit audio, spraak, stem en voice overs te gaan opnemen.
Het pakket is een zeer compacte en handige oplossing om ook in niet optimale akoestische ruimtes toch hele goede opnamen te kunnen maken, en is door geringe afmetingen ook overal bijna te plaatsen en zelfs eventueel mee te nemen mocht je op locatie goed spraak en stem opnamen willen kunnen maken meer..

Studio GT Q6 mini Zang Installatie en Opname Set

Zoek je voor thuis zowel een zang opname set als een mini zang installatie en goede speakers voor je laptop? Dan is er nu van Samson een nieuw pakket leverbaar met alles er in als je thuis zowel wil kunnen zingen via een microfoon met speakers, YouTube filmpjes wil kunnen opnemen, of zelfs goede home studio opnamen wil maken van je zang.
Dit zang opname en mini zang installatie pakket is heel compleet met zelfs een grote microfoon standaard en kleine desk standaard, dus je kunt zelfs kiezen hoe je de microfoon gebruikt meer..

Samson SR450 Muziek, Audio en Studio Kwaliteit Koptelefoon

Samson's nieuwe SR450 biedt voor muziekliefhebbers studio kwaliteit in een mooi ontworpen koptelefoon.
De nieuwe SR450 leent de technologie en het goede geluid uit de SR serie van Samson, zoals de populaire SR850 of SR950 en combineert dit met een modern koptelefoon ontwerp wat veel muziekliefhebbers als koptelefoon voor onderweg graag willen.

In plaats van de grotere over-ear schelpen van de SR850 en SR950 is er bij deze versies voor gekozen om de koptelefoons on-ear te maken zodat ze minder groot en minder lomp hebben, terwijl de luisterervaring bijna vergelijkbaar is en toch ook nog een mooi ontwerp voor een wel heel betaalbare koptelefoon meer..

Samson RTE2 Draadloze Bluetooth Studio Koptelefoon Voor Thuis/Onderweg

Samson's nieuwe RTE2 draadloze bluetooth koptelefoon is een studio koptelefoon, maar eigenlijk ook weer niet. De nieuwe RTE2 is een studio koptelefoon alleen dan wel n die bedoeld is voor voornamelijk muziek luisteren, of films kijken, op je tablet, iPhone, Smartphone, iPad of ander bluetooth apparaat meer..

Arturia AudioFuse Nieuwe Topmodel Externe USB Geluidskaart/MIDI Iinterface

Arturia, bekend van vooral hele mooie software synthesizers en goede USB MIDI/Keyboard controllers en sequencers zoals de KeyLab, Analog lab en BeatStep, heeft een ambitieus project werkelijkheid gemaakt, een nieuw top model onder de usb audio/midi interfaces. Niet zomaar een externe geluidskaart met midi maar een echte alles in 1 interface met zelfs extra usb poorten om nog meer usb MIDI controllers en usb keyboards aan te kunnen sluiten zonder dat je extra usb poorten van je MacBook of Laptop PC nodig hebt meer..

Pro Studio Externe Thunderbolt Geluidskaarten voor MacBook/PC

Op het gebied van FireWire audio interfaces, USB geluidskaarten zijn alle vele zeer goede studio soundcards te koop. Maar met de thunderbolt interface al aanwezig op vele Macs en MacBooks was het wachter natuurlijk op een externe geluidskaart die hier echt gebruik van ging maken meer..

iTrack Dock: Professioneel Audio Opnemen met iPad 4,5 en Mini

iTrack Dock: Professioneel audio opnemen met de Pad 4,5 en Mini is nu een feit. Met studio microfoon, speaker en MIDI/USB keyboard aansluitingen.

Deze nieuwe toevoeging aan de iTrack lijn van externe audio interfaces van Focusrite is een extra dimensie aan deze serie meer..

Samson MTR101/101A Studio Microfoons

Samson's MTR101/101A microfoons zijn nieuwe studio microfoons met een zeer goed geluid en stijgen in zowel ontwerp als kwaliteit uit boven de al bestaande en zeer populaire CO1 condensator microfoon en de populaire usb microfoons zoals de C01U, C03U en Gtrack usb mic.

Deze nieuwe studio mic heeft een betere zware kwaliteit body en gaat verder met het prachtige ontwerp van de Samson Meteor mic usb microfoon.

Een kort overzicht van deze nieuwe studio microfoons en de verschillende shockmounts en pop filters.

http://youtu.be/vyybh0GeqhY

De microfoons zijn nu in nederland te koop in de

MTR 101 - Studio mic + klem
MTR 101A - Studio microfoon + shockmount + mini pop filter meer..

Nieuwe Studio Koptelefoon TMA-1 van AiAiAi

Het unieke merk AiAiAi komt met zijn studio en DJ koptelefoons naar nederland. Waaronder ook de nieuwe studio headphones TMA-1 meer..

Gratis 1.2 update Steinberg CUBASIS iPad app Muziek Opname Studio app

Nog steeds de meest uitgebreide echte muziek app voor de iPad nu met de 1.2 update. En ook de meest professionele app voor echte muziek productie meer..

Focusrite Saffire Audio Interfaces op ThunderBolt Getest

Sinds de introductie van de eerste Focusrite Saffire interface in 2005, is FireWire IEEE 1394 een vaste favoriet onder Focusrite interface gebruikers, zoals producers en muzikanten, door zijn hoge snelheid en betrouwbaarheid. Vooral door bijvoorbeeld de audio interface via FireWire en harde schijven via USB krijg je de hoogst mogelijke prestaties van je computer audio systeem, en de minste problemen met snelheid, vertraging of aantal kanalen meer..

sE Electronics Studio Mic Vocal Pack - Zang Opname

Zang opname maken? sE Electronics Studio Mic Vocal Pack de oplossing? Dat denkt in ieder geval sE Electronics. De fabrikant van studio microfoons heeft met dit nieuwe pakket een net wat prijs vriendelijker alternatief tijdens deze crises meer..

Samson MTR101 goed geprijsde Studio Condensator Mic

Samson schuift steeds verder op richting high end pro audio. Een nieuwe studio mic daarvan met de naam MTR101 is daar een voorbeeld van meer..

10 Reviews - Focusrite Forte USB Geluidskaart

Wil je weten hoe goed de Focusrite FORTE high end USB geluidskaart is? Dan kun je hem zelf gaan testen, de product specs vergelijken, of je pro audio dealer vragen. Maar er zijn natuurlijk ook de experts die niets anders doen dan reviews schrijven meer..

Samson Resolv SE, Studio Monitor Speaker Vernieuwing?

De nieuwe Samson Resolv SE is de second edition van de veel verkochte Resolv studio speakers. Deze 2-weg actieve studio reference monitor is niet zomaar een nieuw vers meer..

SCARLETT 18i20 USB Geluidskaart, Focusrite Saffire 40 opvolger

Focusrite SCARLETT 18i20 is de professionele studio audio interface, en externe geluidskaart die de SAFFIRE 40 gaat opvolgen. Deze nieuwe professionele sound card is de super snelle USB2.0 versie meer..

Phonic IS16 Digitale PA Studio Mixer met USB/FireWire

Voor fans van Phonic zijn er nu wel veel mooie nieuwe pro audio producten. Zo waren er recent al de iAmp, de SAFARI 3000 en SAFARI 2000 mobiele geluidsinstallaties, en dan nu ook een fantastische digitale professionele PA mixer, die ook geschikt is als zangmonitor mengpaneel, ideaal voor geluidsinstallatie, en met USB/FireWire ook nog geschikt als echte digitalte multitrack geluidskaart voor de studio meer..

Focusrite SCARLETT STUDIO 2i2: Studio Microfoon/Cubase LE6

Zangeres/Songwritier Shannon Saunders laat zien hoe je hele mooie opnamen van zang en akoestische gitaar kan maken met de Focusrite Scarlett 2i2. Inpluggen op de USB audio interface, zingen en spelen meer..

Steinberg CUBASIS iPad app Muziek/Geluid Opname Studio Software

Het was natuurlijk al mooi dat we hier op ProAudioNieuws konden melden dat er nu eindelijk een echte professionele externe USB geluidskaart voor de iPad in de nieuwe Focusrite iTrack SOLO. Maar nu is er dan naast het standaard GarageBand, ook eindelijk een zeer uitgebreide versie van een studio/muziek/geluid software app meer..

Voordeel Pakket X1 Studio Mic Bundle met nieuwe RF-X Reflection Filter

sE Electronics heeft dan eindelijk een betaalbare versie van zijn professionele Pro Reflexion filter gemaakt en deze direct gecombineerd met een professionele schockmount, hun unieke metalen popfilter en een microfoon kabel en de sE X1 studio mic in 1 mooi voordeel pakket gestopt. Nog even een microfoon standaard en een externe USB geluidskaart of mixer toevoegen en je hebt een mooie professionele home recording setup meer..

Meest Professionele USB Geluidskaart, Focusrite FORTE

Met de FORTE maakt Focusirite de meest professionele externe USB geluidskaart voor laptop, Macbook en ultrabook die op dit moment te krijgen is op de markt. Deze externe audio interface maakt gebruik van de high end REDNET technologie meer..

Eerste Pro iPad USB Geluidskaart: Focusrite iTrack SOLO

De is een feit. Gitaar en vocals opnemen op je iPad kon al, maar nu dan ook echt met de professionele microfoons door middel van de zeer hoge kwaliteit microfoon voorversterker in de iTrack SOLO, die natuurlijk geleend is van de populaire SCARLETT en Saffire geluidskaarten van Focusrite meer..

Voxengo Elephant Mastering Limiter Plugin 3.9

Voxengo Elephant versie 3.9 update is nu beschikbaar voor download. Voxengo Elephant is een mastering limiter
plugin voor professionele audio- en geluidsproductie software, beschikbaar in AudioUnit en VST plug-in formaten waaronder native 64-bits ondersteuning, voor Mac OS X (10.5 en hoger), en Windows-computers meer..

Win een sE 2200a II C Studio Mic - Twitter actie

sE2200 a II was net nieuw, en multipattern, nu is er ook de se 2200a II C, de C versie is de cardioid only versie van deze studio zang microfoon. Ter viering van dit feit een twitter actie via sE Elctronics, wil je de nieuwe sE 2200a II C studio microfoon winnen en beginnen met professioneel zang opnemen? Even combineren met een goede USB audio interface en je hebt met je PC of Laptop een professionele studio opstelling meer..

Focusrite Scarlett 2i2 Gitaar/Zang opnemen Zanger/Songwriter Jono McCleery

Zanger/Songwritier Jono McCleery laat zien hoe simpel opnemen van zang en akoestische gitaar is met de Focusrite Scarlett 2i2. Inpluggen op de USB audio interface, zingen en spelen meer..

sE Munro Egg 150 Monitors Review

BPM Magazine heeft een review geplaatst van de sE Munro Egg 150 Monitors

"The sE Munro Egg 150 Monitoring System is a big achievement for a company who specialises in microphones and Im sure for the monitoring world in general. They are true, clear and representative monitor speakers that are indeed worthy of the accolades sung at them." meer..

Nieuwe versie se2200a II van sE Electronics, betere studio mic

De se2200a II van sE Electronics is de opvolger van de professionele se2200a studio microfoon waar verschillende artiesten complete albums hebben opgenomen, zoals bijvoorbeeld Amy Whinehouse (back to black). Deze nieuwe versie is op vele punten verbeterd meer..
XLmusic.nl
53shop.nl
USBmicrofoons.nl
AudioInterface.nl
USB-Geluidskaart.nl
DraadloosSysteem.nl
StudioPros.nl
USBmic.nl
DJdiscount.nl
WirelessHeadset.nl
keyboardskopen.nl
NL.MuscianUniversity.com
AerobicAudio.nl
USB-Keyboard.nl
StudioMicrofoons.nl
USBmicrofoon.nl
HeadsetMicrofoon.nl
GitaarDiscount.nl
VioolShop.nl
Zang-Installatie.nl
DraadloosMicrofoon.nl
GeluidsInstallatieDiscount.nl
DraagbareSpeaker.nl
StudioMic.nl
StudioPros.nl
sE Electronics
Samson Audio
Focusrite
Ableton
MusiciansNews.com
Link Toevoegen
[2011 - ProAudioNieuws.nl All rights reserved]