Samson Stage 466 - 4 draadloze microfoons in 1

Samson komt op namm met een 4 in 1 draadloos microfoon systeem. Na het Stage 5 systeem was het tijd om te vernieuwen en bood Samson voordezelfde prijs al een Stage 266, met 2 draadloze microfoons voor de prijs van de oude Stage 5 enkele draadloze microfoon. Nu komt daar ook nog een voordelige 4in1 draadloze versie bij. De oplossing voor vele situaties waar meerdere draadloze microfoons gewenst zijn, en ook nog niet te veel moet kosten.

De Stage 466 biedt een zeer prijsvriendelijk viervoudig handheld draadloos vhf microfoon systeem voor bijvoorbeeld cafe's, horeca, oefenruimtes en kleine podia. En toerende bands en gezelschappen die met een kleiner budget werken. De set bestaat uit één 19-" ontvanger en vier HT6 handmicrofoon zenders die stem en zang perfect opnemen en 8 uur op een 9-Volt batterij werken.

Op de 466 ontvanger is duidelijke ontvangst indicatie zichtbaar en de grote volumeknoppen per kanaal spreken voor zich. Aan de achterzijde bevinden zich een XLR gebalanceerde mix uitgang en 1/4"jack uitgangen die per kanaal of mix van twee uitsturen. Ideaal voor verenigings- en buurt feesten, karaoke, presentaties, DJ's maar ook bij vergaderingen en andere eenvoudige zakelijke toepassingen. Het systeem wordt geleverd inclusief twee 1/4" jack-jack kabels

Meer PA Samson-Stage-466-4-Draadloze-Microfoons nieuws

PA Audio/Systemen/Speakers/Mixers | ProAudioNieuws.nl

Krachtige Compacte Mobiele Geluidsinstallatie? Nieuwe Samson XP800

Samson's nieuwe XP800 compacte mobiele geluidsinstallatie is de opvolger van de bekende XP308i geluidsset die je zo als koffer in elkaar klikt en meeneemt. Naast een enorm grote toename in vermogen, door nieuwe versterker technologie, is de qua afmeting en gewicht hetzelfde gebleven, maar biedt maar liefst 800 wattt vermogen in plaats van toch zelfs wel 300 watt in het vorige model! Dus dit maakt deze audio set zeer geschikt voor vele toepassingen.

De nieuwe set heeft ook de oude 30 pin iPod/iPhone dock laten vervallen en vervangen door een bluetooth connectie waardoor het streamen van geluid en muziek via laptops met bluetooth, maar zeker ook iPhones, smart phones, tablets, iPads en andere apparaten met bluetooth allemaal mogelijk wordt meer..

Novation Launchpad MK2 Review - Volledig beter

In dit eerste deel van de review van de Novation Launchpad MK2 laten we je het verschil zien met de vorige Launchpad S. Een paar kleine veranderingen en een paar belangrijke wijzigingen meer..

Krachtige DSP PA Zang en Muziekinstallatie Speakers - Samson RXA

Er is nu uitbreiding van de Samson RSX PA speaker lijn. Nu zijn er ook actieve PA speakers in deze serie te koop meer..

Reloop RMX-22i Digitale DJ Mixer voor iPad met effecten

De Reloop RMX-22i is de nieuwe DJ mixer van Reloop in de RMX lijn. Naast de al eerdere geintroduceerde RMX80 en RMX-60 digitale dj mixers, is deze nieuwe 22i echt bedoeld als kleine DJ mixer, met als leuke mogelijkheid deze te gaan gebruiken met bijvoorbeeld een iPad meer..

Novation Launchpad mini MK2 Ableton/iPad Controller nu te koop

Muzikanten, DJs en producers zaten al enige maanden te wachten op de nieuwe producten van Novation. Alle usb controllers kregen een upgrade naar een nieuwe, mooiere look, en de duurdere versies zoals de Launchpad pro, launchpad MK2 en Launchkey mk2 ook zelfs rgb Multi color leds meer..

Auro X12D 1000W PA Speaker, nieuwe Krachtpatser van Samson

Samsons nieuwe Auro X12D Actieve PA speaker is een mooi voorbeeld van de vooruitgang van de technologie in de tijd waarin we leven. 4 jaar geleden bracht Samson de D412 speaker uit, een lichtgewicht PA speaker met maar liefst 400 watt en een 12 inch speaker meer..

Reloop Beatpad 2, Beats Mixen met iPad/Tablet/PC of Mac

Reloop heeft de nieuwe versie van de populaire professionele DJ Beatpad Controller aangekondigd. De Beatpad 2 heeft nog meer mogelijkheden als je bijvoorbeeld via DJAY 2 op je iOS iPand of Android Tablet wil mixen of natuurlijk via DJAY Pro op je Mac meer..

Samson RTE2 Draadloze Bluetooth Studio Koptelefoon Voor Thuis/Onderweg

Samson's nieuwe RTE2 draadloze bluetooth koptelefoon is een studio koptelefoon, maar eigenlijk ook weer niet. De nieuwe RTE2 is een studio koptelefoon alleen dan wel één die bedoeld is voor voornamelijk muziek luisteren, of films kijken, op je tablet, iPhone, Smartphone, iPad of ander bluetooth apparaat meer..

iTrack Dock: Professioneel Audio Opnemen met iPad 4,5 en Mini

iTrack Dock: Professioneel audio opnemen met de Pad 4,5 en Mini is nu een feit. Met studio microfoon, speaker en MIDI/USB keyboard aansluitingen.

Deze nieuwe toevoeging aan de iTrack lijn van externe audio interfaces van Focusrite is een extra dimensie aan deze serie meer..

LaunchPad Mini Review + update van LaunchPad iPad app Novation

Novation heeft samen met de nieuwe launchkey mini, de launch control, nu ook de launchpad mini uitgebracht. Samen met deze 3 nieuwe usb midi controllers is er nu ook nog een update voor zowel de Launchkey app voor de ipad als een nieuwe update voor de Launchpad App op de iPad meer..

Gratis 1.2 update Steinberg CUBASIS iPad app Muziek Opname Studio app

Nog steeds de meest uitgebreide echte muziek app voor de iPad nu met de 1.2 update. En ook de meest professionele app voor echte muziek productie meer..

GRATIS Novation LaunchPad app? Nu te downloaden, Video Preview

Als je muziek wil maken of remixen dan is er nu de gratis LaunchPad app voor de iPad. De Novation Launchpad is een eenvoudig te gebruiken app voor iPad die wel erg gemakkelijk te gebruiken is om beats en muziek te maken meer..

sE Electronics Studio Mic Vocal Pack - Zang Opname

Zang opname maken? sE Electronics Studio Mic Vocal Pack de oplossing? Dat denkt in ieder geval sE Electronics. De fabrikant van studio microfoons heeft met dit nieuwe pakket een net wat prijs vriendelijker alternatief tijdens deze crises meer..

Samson Stage 466 - 4 draadloze microfoons in 1

Samson komt op namm met een 4 in 1 draadloos microfoon systeem. Na het Stage 5 systeem was het tijd om te vernieuwen en bood Samson voordezelfde prijs al een Stage 266, met 2 draadloze microfoons voor de prijs van de oude Stage 5 enkele draadloze microfoon meer..

IK Multimedia iLoud draagbare iPad iPhone Gitaar Bluetooth Speaker

IK Multimedia heeft een nieuwe, draadloos te gebruiken, bluetooth oplaadbare stereo gitaar, iphone, ipad speaker, de nieuwe iLoud en iLoud mini. Bedoeld speciaal voor muzikanten en gitaristen, maar natuurlijk ook veel andere toepassingen meer..

USB/Muziek MIDI Keyboard, en voor iPad: Novation LaunchKey

Launchkey 49 is een 49-toetsen usb keyboard in navolging van natuurlijk het CARBON 49 iPad/USB keyboard van Samson, alleen dan wel met veel meer. De LaunchKey bouwt verder op de het idee van de Launchpad, dat naast de toesten, een keyboard veel meer expressie pads, triggers, sliders en controls moet hebben meer..

Phonic IS16 Digitale PA Studio Mixer met USB/FireWire

Voor fans van Phonic zijn er nu wel veel mooie nieuwe pro audio producten. Zo waren er recent al de iAmp, de SAFARI 3000 en SAFARI 2000 mobiele geluidsinstallaties, en dan nu ook een fantastische digitale professionele PA mixer, die ook geschikt is als zangmonitor mengpaneel, ideaal voor geluidsinstallatie, en met USB/FireWire ook nog geschikt als echte digitalte multitrack geluidskaart voor de studio meer..

Phonic-SAFARI-2000-Draagbare-Mobiele-Geluidsinstallatie

Phonic heeft nu naast het inmiddels populair SAFARI 3000 trolley speaker systeem een nieuwe variant die nog kleiner is en met 9kg één van de meest draagbare en krachtigste mini draadloos speakers op de markt is. De SAFARI 2000 is een zeer kleine compacte mobiele geluidsinstallatie met tal van opties en mogelijkheden om deze volledig aan de wensen van de gebruiker aan te passen meer..

GRATIS Novation LAUNCHKEY Synthesizer app iPad 2/Retina

Met de nieuwe LAUNCHKEY geeft Novation een preview van wat er straks allemaal mogelijk is met de iPad. Dit zal ongetwijfeld 1 van de belangrijkste mogelijkheden in de toekomst zijn om muziek op te nemen, maken, mixen, bewerken etc meer..

Steinberg CUBASIS iPad app Muziek/Geluid Opname Studio Software

Het was natuurlijk al mooi dat we hier op ProAudioNieuws konden melden dat er nu eindelijk een echte professionele externe USB geluidskaart voor de iPad in de nieuwe Focusrite iTrack SOLO. Maar nu is er dan naast het standaard GarageBand, ook eindelijk een zeer uitgebreide versie van een studio/muziek/geluid software app meer..

USB/Muziek Keyboard, en voor iPad: Samson CARBON 61

Een handig draagbaar USB MIIDI keyboard en iPad compatible muziek keyboard en MIDI controller, van Samson, maar dan nu met 61 toetsten in de CARBON 61 uitvoering. Naast dat dit keyboard een USB aansluiting voor aansluiting op PC, Mac of Laptop, heeft deze zelfs een iPad gleuf zodat je deze er op kunt zetten waar normaal bladmuziek wordt geplaatst meer..

Eerste Pro iPad USB Geluidskaart: Focusrite iTrack SOLO

De is een feit. Gitaar en vocals opnemen op je iPad kon al, maar nu dan ook echt met de professionele microfoons door middel van de zeer hoge kwaliteit microfoon voorversterker in de iTrack SOLO, die natuurlijk geleend is van de populaire SCARLETT en Saffire geluidskaarten van Focusrite meer..

Phonic INCEPTION 12A 1000Watt Actieve PA speaker

Phonics nieuw krachtpatser de 12A INCEPTION PA luidspreker met 1000 Watt en 129dB max SPL zijn nieuw in nederland. Vlakke frequentiekarakteristiek van 45Hz tot 20kHz en Theorem DSP virtual sound engineer voor fase correctie, 4e crossover en speaker beveiliging meer..

PHONIC iAMP 1620, Digitale Class D versterker

Phonic's nieuwe iAMP 1620 is de eerste van de nieuwe iAMP digitale lichtgewicht PA versterkers die te koop is. De nieuwe versterker us de 3200 watt bij 2 ohm versie meer..

Line 6 XD-V55 Digitale Draadloze microfoon systemen met headset/lav

Line 6, Inc levert nu hun nieuwe XD-V55 digitale draadloze microfoon systemen in handheld, lavalier en headset microfoon types. De XD-V55-systemen zijn compleet met geavanceerde microfoon modeling technologie wat het geluid simuleert van de populairste bedrade microfoons ter wereld, met een bewezen 4e generatie digitale draadloze platform meer..

iPad Muziek Keyboard van Samson, CARBON 49

Een handig draagbaar USB en iPad compatible muziek keyboard, MIDI controller, van Samson, de CARBON 49. Niet alleen heeft dit keyboard een USB aansluiting voor aansluiting op PC, Mac of Laptop, maar daarnaast kan zelfs een iPad geplaatst worden op de plaats waar normaal bladmuziek wordt geplaatst meer..

mini PA systeem van Samson, XP150

Samson heeft een nieuw mini PA systeem gelanceerd in Nederland. Dit handige draagbare PA systeem is een stuk kleiner dan de vorige versies zoals de XP308i en XP510i waardoor deze door het lagere gewicht, en natuurlijk de lagere prijs van de XP150, voor veel mensen nog een stuk interessanter is meer..
XLmusic.nl
53shop.nl
USBmicrofoons.nl
AudioInterface.nl
USB-Geluidskaart.nl
DraadloosSysteem.nl
StudioPros.nl
USBmic.nl
DJdiscount.nl
WirelessHeadset.nl
keyboardskopen.nl
NL.MuscianUniversity.com
AerobicAudio.nl
USB-Keyboard.nl
StudioMicrofoons.nl
USBmicrofoon.nl
HeadsetMicrofoon.nl
GitaarDiscount.nl
VioolShop.nl
Zang-Installatie.nl
DraadloosMicrofoon.nl
GeluidsInstallatieDiscount.nl
DraagbareSpeaker.nl
StudioMic.nl
StudioPros.nl
sE Electronics
Samson Audio
Focusrite
Ableton
MusiciansNews.com
Link Toevoegen
[©2011 - ProAudioNieuws.nl All rights reserved]