Complete Scarllet Voice Over Opname Set

Zoek je voor thuis of werk een zeer professioneel klinkende voice over opnamen set die helemaal compleet is? Dan is er nu het Scarlett C01 VoiceOver pakket met alles wat je nodig hebt om direct op PC, Laptop, Mac of MacBook computer gemakkelijke en met hele hoge geluidskwaliteit audio, spraak, stem en voice overs te gaan opnemen.
Het pakket is een zeer compacte en handige oplossing om ook in niet optimale akoestische ruimtes toch hele goede opnamen te kunnen maken, en is door geringe afmetingen ook overal bijna te plaatsen en zelfs eventueel mee te nemen mocht je op locatie goed spraak en stem opnamen willen kunnen maken. Alles wat je daarvoor nodig hebt is dit pakket samen met je laptop, ultrabook of MacBook.

Het pakket wordt tevens geleverd met een complete (online) nederlandstalige handleiding, uitleg en voice over opname cursus om direct goede opnamen te gaan maken.

Het pakket is natuurlijk zeer geschikt voor voice over opnamen voor

- YouTube filmpjes
- Bedrijfspresentatie filmpjes
- Online audio of video cursussen
- Audio/Radio Spotjes
- Podcasts
- Internet Radio
- Video commercials
- Home/familie videos
- Professionele audio berichten (antwoord apparaten/systemen)
- etc

Naast spraak en voice over opnamen is dit pakket natuurlijk ook zeer geschikt voor zang opnamen.

Voice Over Opname Pakket met USB

Meer Microfoon Scarlett_Voice_Over_Studio_Opname_Set nieuws

Studio/Zang Microfoon Reviews | ProAudioNieuws.nl

Samson X1U Draadloos USB Microfoon Review deel 1

Zoek je een microfoon voor PC, Mac, Laptop of Macbook en wil je deze gemakkelijk aansluiten en het liefst ook nog digitaal en draadloos? Dan heeft Samson nu de X1U draadloze usb microfoon.
Tot 33 meter bereik en deze werkt met alle computers en de ontvanger is een kleine usb stick ontvanger meer..

Complete Scarllet Voice Over Opname Set

Zoek je voor thuis of werk een zeer professioneel klinkende voice over opnamen set die helemaal compleet is? Dan is er nu het Scarlett C01 VoiceOver pakket met alles wat je nodig hebt om direct op PC, Laptop, Mac of MacBook computer gemakkelijke en met hele hoge geluidskwaliteit audio, spraak, stem en voice overs te gaan opnemen.
Het pakket is een zeer compacte en handige oplossing om ook in niet optimale akoestische ruimtes toch hele goede opnamen te kunnen maken, en is door geringe afmetingen ook overal bijna te plaatsen en zelfs eventueel mee te nemen mocht je op locatie goed spraak en stem opnamen willen kunnen maken meer..

Studio GT Q6 mini Zang Installatie en Opname Set

Zoek je voor thuis zowel een zang opname set als een mini zang installatie en goede speakers voor je laptop? Dan is er nu van Samson een nieuw pakket leverbaar met alles er in als je thuis zowel wil kunnen zingen via een microfoon met speakers, YouTube filmpjes wil kunnen opnemen, of zelfs goede home studio opnamen wil maken van je zang.
Dit zang opname en mini zang installatie pakket is heel compleet met zelfs een grote microfoon standaard en kleine desk standaard, dus je kunt zelfs kiezen hoe je de microfoon gebruikt meer..

Samson DK603 Drum Kit Microfoon Set Snare/Tom

Samson komt binnenkort met een nieuwe lijn betaalbare drum microfoons voor zowel live als studio gebruik. Het belangrijkste verschil met hun vorige drum microfoons is dat deze net weer een stukje kleiner zijn als de vorige versie, kwalitatief verbeterd zijn, en niet duurder geworden meer..

Samson MTR101/101A Studio Microfoons

Samson's MTR101/101A microfoons zijn nieuwe studio microfoons met een zeer goed geluid en stijgen in zowel ontwerp als kwaliteit uit boven de al bestaande en zeer populaire CO1 condensator microfoon en de populaire usb microfoons zoals de C01U, C03U en Gtrack usb mic.

Deze nieuwe studio mic heeft een betere zware kwaliteit body en gaat verder met het prachtige ontwerp van de Samson Meteor mic usb microfoon.

Een kort overzicht van deze nieuwe studio microfoons en de verschillende shockmounts en pop filters.

http://youtu.be/vyybh0GeqhY

De microfoons zijn nu in nederland te koop in de

MTR 101 - Studio mic + klem
MTR 101A - Studio microfoon + shockmount + mini pop filter meer..

Samson Stage 466 - 4 draadloze microfoons in 1

Samson komt op namm met een 4 in 1 draadloos microfoon systeem. Na het Stage 5 systeem was het tijd om te vernieuwen en bood Samson voordezelfde prijs al een Stage 266, met 2 draadloze microfoons voor de prijs van de oude Stage 5 enkele draadloze microfoon meer..

Focusrite SCARLETT STUDIO 2i2: Studio Microfoon/Cubase LE6

Zangeres/Songwritier Shannon Saunders laat zien hoe je hele mooie opnamen van zang en akoestische gitaar kan maken met de Focusrite Scarlett 2i2. Inpluggen op de USB audio interface, zingen en spelen meer..

Voordeel Pakket X1 Studio Mic Bundle met nieuwe RF-X Reflection Filter

sE Electronics heeft dan eindelijk een betaalbare versie van zijn professionele Pro Reflexion filter gemaakt en deze direct gecombineerd met een professionele schockmount, hun unieke metalen popfilter en een microfoon kabel en de sE X1 studio mic in 1 mooi voordeel pakket gestopt. Nog even een microfoon standaard en een externe USB geluidskaart of mixer toevoegen en je hebt een mooie professionele home recording setup meer..

sE2200a II C Studio Zang Microfoon nu in NL

sE Electronics heeft kort na de nieuwe multi pattern sE2200 a II nu de nieuwe condensator only versie uitgebracht, de sE2200 a II C, die voornamelijk bedoeld is als studio zangmicrofoon voor zowel professionele toepassing, als de betere home studio. De 2200a II is de opvolger van de sE2200a welke al jaren de UKs best-selling studio zangmicrofoon is meer..

Win een sE 2200a II C Studio Mic - Twitter actie

sE2200 a II was net nieuw, en multipattern, nu is er ook de se 2200a II C, de C versie is de cardioid only versie van deze studio zang microfoon. Ter viering van dit feit een twitter actie via sE Elctronics, wil je de nieuwe sE 2200a II C studio microfoon winnen en beginnen met professioneel zang opnemen? Even combineren met een goede USB audio interface en je hebt met je PC of Laptop een professionele studio opstelling meer..

Nieuwe versie se2200a II van sE Electronics, betere studio mic

De se2200a II van sE Electronics is de opvolger van de professionele se2200a studio microfoon waar verschillende artiesten complete albums hebben opgenomen, zoals bijvoorbeeld Amy Whinehouse (back to black). Deze nieuwe versie is op vele punten verbeterd meer..
XLmusic.nl
53shop.nl
USBmicrofoons.nl
AudioInterface.nl
USB-Geluidskaart.nl
DraadloosSysteem.nl
StudioPros.nl
USBmic.nl
DJdiscount.nl
WirelessHeadset.nl
keyboardskopen.nl
NL.MuscianUniversity.com
AerobicAudio.nl
USB-Keyboard.nl
StudioMicrofoons.nl
USBmicrofoon.nl
HeadsetMicrofoon.nl
GitaarDiscount.nl
VioolShop.nl
Zang-Installatie.nl
DraadloosMicrofoon.nl
GeluidsInstallatieDiscount.nl
DraagbareSpeaker.nl
StudioMic.nl
StudioPros.nl
sE Electronics
Samson Audio
Focusrite
Ableton
MusiciansNews.com
Link Toevoegen
[2011 - ProAudioNieuws.nl All rights reserved]