Reviews: Beyerdynamic T51i, T51p, Custom One Koptelefoons

Zoek je een goede koptelefoon om te gebruiken voor onderweg met je smartphone of iPhone? Beyerdynamic heeft met de T51i en T51p zeer bijzondere koptefoons die super licht zijn, gemakkelijk op te vouwen zijn en bijzonder prettig zitten.
Om de verschillen te bekijken vergelijken we deze met de grotere custom one pro plus koptelefoon die een stuk groter is maar ook bedoeld is voor onderweg.

De geluidskwaliteit van beide koptelefoons is zeer goed, zoals je mag verwachten van Beyerdynamic, en zeker in deze prijsklasse. De verschillen zitten voornamelijk in ontwerp, en geluidsbeleving.Samson SR450 Muziek en Studio Kwaliteit Koptelefoon

Meer Koptelefoon T51i-T51p-Custom-One-Reviews nieuws

Muziek Koptelefoons,DJ Headphones Nieuws, Reviews | ProAudioNieuws.nl

Reviews: Beyerdynamic T51i, T51p, Custom One Koptelefoons

Zoek je een goede koptelefoon om te gebruiken voor onderweg met je smartphone of iPhone? Beyerdynamic heeft met de T51i en T51p zeer bijzondere koptefoons die super licht zijn, gemakkelijk op te vouwen zijn en bijzonder prettig zitten.
Om de verschillen te bekijken vergelijken we deze met de grotere custom one pro plus koptelefoon die een stuk groter is maar ook bedoeld is voor onderweg meer..

Samson SR450 Muziek, Audio en Studio Kwaliteit Koptelefoon

Samson's nieuwe SR450 biedt voor muziekliefhebbers studio kwaliteit in een mooi ontworpen koptelefoon.
De nieuwe SR450 leent de technologie en het goede geluid uit de SR serie van Samson, zoals de populaire SR850 of SR950 en combineert dit met een modern koptelefoon ontwerp wat veel muziekliefhebbers als koptelefoon voor onderweg graag willen.

In plaats van de grotere over-ear schelpen van de SR850 en SR950 is er bij deze versies voor gekozen om de koptelefoons on-ear te maken zodat ze minder groot en minder lomp hebben, terwijl de luisterervaring bijna vergelijkbaar is en toch ook nog een mooi ontwerp voor een wel heel betaalbare koptelefoon meer..

Reloop RH2500 opvolger RH2400 DJ Koptelefoon - 32 ohm

Reloop heeft de opvolger van de populaire RH2400 koptelefoon aangekondigd. Deze nieuwe versie is volledig opvouwbaar en heeft een zogeheten swivel /fold constructie meer..

Nieuwe Studio Koptelefoon TMA-1 van AiAiAi

Het unieke merk AiAiAi komt met zijn studio en DJ koptelefoons naar nederland. Waaronder ook de nieuwe studio headphones TMA-1 meer..

Allen & Heath XD2-53 XONE DJ Koptelefoon

Allen & Heath's XD2-53 DJ Headphones is een vernieuwde versie van de Xone professionele monitoring DJ hoofdtelefoon, de bekende XD-53. De nieuwe XD2-53 koptelefoon heeft verschillende nieuwe functies, waaronder een afneembare spiraalkabel met 3,5 mm-aansluiting en jack-adapter, maar ook een stijlvolle brons finish meer..
XLmusic.nl
53shop.nl
USBmicrofoons.nl
AudioInterface.nl
USB-Geluidskaart.nl
DraadloosSysteem.nl
StudioPros.nl
USBmic.nl
DJdiscount.nl
WirelessHeadset.nl
keyboardskopen.nl
NL.MuscianUniversity.com
AerobicAudio.nl
USB-Keyboard.nl
StudioMicrofoons.nl
USBmicrofoon.nl
HeadsetMicrofoon.nl
GitaarDiscount.nl
VioolShop.nl
Zang-Installatie.nl
DraadloosMicrofoon.nl
GeluidsInstallatieDiscount.nl
DraagbareSpeaker.nl
StudioMic.nl
StudioPros.nl
sE Electronics
Samson Audio
Focusrite
Ableton
MusiciansNews.com
Link Toevoegen
[2011 - ProAudioNieuws.nl All rights reserved]