Kurzweil SP5-8, Nieuwe Digital Stage Piano

Met een nieuw ontworpen, zeer goed voelende 88-toetsen Graded Hammer-gewogen actie en meer dan 800 van de beste voorgeprogrammeerde Kurzweil's geluiden, biedt de SP5-8 een high-end geluiden palet van een professionele klasse. Maar dan met de eenvoudige workflow en de eenvoud van een podium piano.

Natuurlijk heeft de SP5-8 ook een gevarieerd assortiment van piano presets - concertvleugels met glinsterende reverb (hallen, zalen, kamers), perfect gecomprimeerd en geEQ'de studio piano, klassiek barrel-house en tack uprights, maar ook zeer gelaagde combinaties met strings en pads. Ook ingebouwd zijn tientallen gedetailleerde vintage instrument emulaties zoals: elektrische piano's (waarvan sommige gebruik maken van 30 + aanslagsnelheidgeschakelde lagen), Clavinets, Mellotrons en elektrische vleugels, naast een brede selectie van KB3 organen en KVA virtuele analoge synths. De SP5-8 heeft verder dan ook nog de geluidset van de befaamde Kurzweil snaar secties, plus orkestrale, messing, wind, hamers, percussie, drums, gitaar en bas presets. Het eindresultaat is een sterk, goed afgeronde sonic tool-kit wat niet veel completer kan.

De hoge kwaliteit feel van de SP5-8 de actie wordt alleen geėvenaard door zijn veelzijdigheid. De LK40GH actie stelt spelers in staat om uitzonderlijke realisme te ervaren tijdens het spelen van piano presets, maar biedt ook de snelheid en het gemak die nodig zijn voor elektrische piano, orgel, Clavinet en synth stukken. Je hebt verder verschillende opties voor velocity mpas, van heel hard tot zeer licht, dus voor alle piano speelstijlen wel iets

De SP5-8's gebruikersinterface is speciaal afgestemd op de behoeften van de piano en keyboard spelers wat in de praktijk handig is. Met 5 sliders plus een 3-tiered Shift-knop, heb je eenvoudig toegang tot 15 real-time synth en / of effecten parameters. Met "Intuļtieve Entry" kunt je snel aanpassing van de geluiden maken, of je nu een effect wil toewijzen aan een schuifregelaar of het instellen van de key ranges voor een Split / Layer zone. Voor bliksemsnelle toegang tot je favoriet geluiden die je vaak gebruikt heeft de SP5-8 20 user favorieten.

Met wereldklasse effecten en professionele gebalanceerde TRS uitgangen heeft de SP5-8 een krachtig helder signaal dat perfect is voor professionele opnames of live versterking, zonder extra tussenkomst van processoren of bewerking

De SP5-8 biedt volledige MIDI functionaliteit via USB en de mogelijkheid om snel op te slaan / gebruiker geluiden en OS-updates te laden iva naadloze computer integratie. En met 16-part multitimbraal mogelijkheid kan de SP5-8 dienen als een hulpmiddel voor componeren of songwriting, met honderden geluiden binnen handbereik, waarbij je je inspiratie de vrije loop kunt laten, of het nu om een snelle demo gaat of een full-blown productie.

Aangeraden straatprijs: 1799,00 dollar/euro

Meer Keyboard Kurzweil-SP5-8-Digital-Stage-Piano nieuws

Keyboard/Synths/Controllers/MIDI | ProAudioNieuws.nl

Nieuwe Arturia BeatStep Sequencer MID Controller te Koop

Het was even een maandje langer wachten, maar de pro versie van Arturia's zeer populaire sequencer/controller is nu leverbaar. Hij is niet zo goedkoop als de kleinere normale beatstep, maar deze BeatStep pro biedt ook aanzienlijk meer mogelijkheden meer..

Novation LaunchKey MK2 nu te Koop: Mooie RGB Launchpads-Demo Video

Vele producers, muzikanten en DJs zaten al enige tijd te wachten op de nieuwe versie van de Novation Launchkey Keyboards. Naast het mooie nieuwe design, zijn vooral de fel gekleurde launchpad knoppen met RGB led technologie de reden om dit keyboard te willen kopen meer..

MONO Hybride Keyboard/USB MIDI controller/Synth Koffer Tas 49

MONO heeft nu ook een 49 toetsen versie van hun grotere 61 toetsen keyboard/controller hybride tas/koffer. Het unieke van deze luxe hybride flightcase is dat deze in veel opzichten hele goede bescherming biedt zoals je in een stevige koffer kan verwachten, maar te gebruiken is als lichtgewicht tas waardoor het meenemen van je keyboard of USB MIDI controller of synth een heel stuk prettiger is meer..

Nieuwe versie CME Xkey, 37 toetsen versie USB MIDI keyboard, pro kwaliteit

De Xkey van CME is het afgelopen jaar de hit onder de USB midi controller keyboards, en niet omdat het nu heel veel bijzondere controller knoppen of functies heeft, maar juist omdat het als mini USB midi keyboard gewoon simpelweg het beste is in zijn klasse. Een heel uniek keyboard, van hele hoge kwaliteit, super compact en plat, lichtgewicht, en gemakkelijk mee te nemen meer..

Kurzweil SP5-8, Nieuwe Digital Stage Piano

Met een nieuw ontworpen, zeer goed voelende 88-toetsen Graded Hammer-gewogen actie en meer dan 800 van de beste voorgeprogrammeerde Kurzweil's geluiden, biedt de SP5-8 een high-end geluiden palet van een professionele klasse. Maar dan met de eenvoudige workflow en de eenvoud van een podium piano.

Natuurlijk heeft de SP5-8 ook een gevarieerd assortiment van piano presets - concertvleugels met glinsterende reverb (hallen, zalen, kamers), perfect gecomprimeerd en geEQ'de studio piano, klassiek barrel-house en tack uprights, maar ook zeer gelaagde combinaties met strings en pads meer..

USB/Muziek MIDI Keyboard, en voor iPad: Novation LaunchKey

Launchkey 49 is een 49-toetsen usb keyboard in navolging van natuurlijk het CARBON 49 iPad/USB keyboard van Samson, alleen dan wel met veel meer. De LaunchKey bouwt verder op de het idee van de Launchpad, dat naast de toesten, een keyboard veel meer expressie pads, triggers, sliders en controls moet hebben meer..

Novation MiniNOVA Super Moderne Synth Geluid

Novation heeft met de MiniNOVA super moderne synth geluiden in een super instrument gestopt, met unieke Vocoder en VocalTune. Of je nu dance, trance, hip hop, R&B of dubstep maakt, het maakt niet uit met deze MiniNova laat Novation zonder twijfel zien dat we nog lang niet alles met alleen een laptop, computer, iPad en keyboard controller doen meer..

GRATIS Novation LAUNCHKEY Synthesizer app iPad 2/Retina

Met de nieuwe LAUNCHKEY geeft Novation een preview van wat er straks allemaal mogelijk is met de iPad. Dit zal ongetwijfeld 1 van de belangrijkste mogelijkheden in de toekomst zijn om muziek op te nemen, maken, mixen, bewerken etc meer..

USB/Muziek Keyboard, en voor iPad: Samson CARBON 61

Een handig draagbaar USB MIIDI keyboard en iPad compatible muziek keyboard en MIDI controller, van Samson, maar dan nu met 61 toetsten in de CARBON 61 uitvoering. Naast dat dit keyboard een USB aansluiting voor aansluiting op PC, Mac of Laptop, heeft deze zelfs een iPad gleuf zodat je deze er op kunt zetten waar normaal bladmuziek wordt geplaatst meer..

MONO M80 Hybride Keyboard Tas/Koffer, met SharkSkin

MONO's nieuwe M80 keyboard tas komt binnenkort naar Nederland. MONO is al langer bezig zeer unieke en luxe hybride tas koffers te maken voor bijvoorbeeld, gitaren, bas gitaren en DJ conrollers meer..

iPad Muziek Keyboard van Samson, CARBON 49

Een handig draagbaar USB en iPad compatible muziek keyboard, MIDI controller, van Samson, de CARBON 49. Niet alleen heeft dit keyboard een USB aansluiting voor aansluiting op PC, Mac of Laptop, maar daarnaast kan zelfs een iPad geplaatst worden op de plaats waar normaal bladmuziek wordt geplaatst meer..
XLmusic.nl
53shop.nl
USBmicrofoons.nl
AudioInterface.nl
USB-Geluidskaart.nl
DraadloosSysteem.nl
StudioPros.nl
USBmic.nl
DJdiscount.nl
WirelessHeadset.nl
keyboardskopen.nl
NL.MuscianUniversity.com
AerobicAudio.nl
USB-Keyboard.nl
StudioMicrofoons.nl
USBmicrofoon.nl
HeadsetMicrofoon.nl
GitaarDiscount.nl
VioolShop.nl
Zang-Installatie.nl
DraadloosMicrofoon.nl
GeluidsInstallatieDiscount.nl
DraagbareSpeaker.nl
StudioMic.nl
StudioPros.nl
sE Electronics
Samson Audio
Focusrite
Ableton
MusiciansNews.com
Link Toevoegen
[©2011 - ProAudioNieuws.nl All rights reserved]