Digitech DG15/DG15R, Draagbare gitaar versterkers/speakers

Al eerder kondigde DigiTech de introductie van zijn gitaar en bas versterkers op NAMM 2011 aan. De combinatie van bekende DigiTech geluidskwaliteit en tonale flexibiliteit met een uitstekend geluid bestaat de nieuwe DigiTech versterker line-up uit vijf combo gitaarversterkers, een basversterker combo en een 150-watt tube head met 4 x 12 kast half-stack. De DigiTech versterker lijn omvat het volgende versterkers en tops:

15gr 15 Watt, 1 x 8 "2-kanaals-combo draagbare gitaarversterker met veer reverb
15G 15 Watt, 1 x 8 "2-kanaals-combo draagbare gitaarversterker
15B 15 Watt 1 x 8 "combo draagbare basversterker
TH-150 150 Watt volledig buizen hoofd en de 400 Watt 4 x 12-inch speaker cabinet
Fusion 30XD 30 Watt 1 x 12 "modeling combo gitaarversterker
Fusion 75XD 75 Watt, 1 x 12 "modeling combo gitaarversterker
Fusion 150XD 150 Watt, 2 x 12 "Stereo-modelling combo gitaarversterker

De eerste drie kleine gitaar versterkers zijn nu leverbaar in nederland.

"Bij het creŽren van onze DigiTech versterkers, wisten we dat we iets meer moesten dan een 'ik ook' product lijn in een markt die al gevuld is met versterkers", aldus Rob Urry, president, Harman Music Group. "DigiTech heeft het unieke voordeel van tientallen jaren ervaring in het creŽren van een groot aantal van de meest herkenbare geluiden in de wereld van gitaar, effecten pedalen en producten, en nu stoppen die expertise in het ontwerpen van een volledige lijn van versterkers die een uitzonderlijk kleurbereik bieden."

Pro Gitaar Top

De TH-150 2-kanaals versterker gitaar top, is een all-out rock-krachtpatser die alles kan leveren van warm clean tones te strak ritme crunch en zang high-gain leads. Met een complete buizen voorversterker en eindversterker gedeelte met behulp van vijf ECC33S van de buizen voor de voorversterker en vier KT88's voor de eindversterker, de TH-150 functies: schakelbare Normal en Overdrive voorversterker volume, Normaal en Overdrive master volume, en Bass, Middle, Treble en Presence. Het achterpaneel biedt een effecten-loop, dual speaker outs, een lijn-uitgang en een voetschakelaar aansluiting is optioneel en wordt apart verkocht.

4x12 Gitaar Speaker

De matching 4 x 12 kast beschikt over vier 12-inch speciaal aangepaste Selenium -luidsprekers om een ​​maximale projectie en punch met 400-watt vermogen te leveren. De all-hout versterkte kast heeft een metalen gaas speaker grill, metalen hoeken, verzonken handgrepen en afneembare wielen.

Fusion combo versterkers met modeling

De DigiTech Fusion 150XD Stereo, Fusion 75XD en Fusion 30XD combo versterkers van DigiTech hebben industrie-standaard modeling technologie en effecten, zoals overdrive, distortion, reverb, delay, chorus en andere mod-effecten, ideaal voor elke muziekstijl, de Fusion 150XD Stereo en 75XD bieden 24 amp models, 37 in totaal-effecten, een ingebouwde 30-seconden looper, zoals in de RP en JamMan, en 20 presets (100 met de optionele Control 2 voet controller), terwijl de Fusion 30XD 12 amp models, 12 effecten en vijf presets (100 met optionele controle 2 voet controller) heeft. Alle Fusion modellen hebben een ingebouwde chromatische tuner, een MP3/Aux-ingang en een 1/4-inch hoofdtelefoon aansluiting. De 75XD en 150XD hier ook een USB-poort waarmee gebruikers verbinding maken met een computer en bewerken van de versterker presets.

Nu leverbaar in nederland de DG15/DG15R versterkers

DigiTech's 15gr, 15G en 15B combo versterkers bieden een uitstekende combinatie van het lichte gewicht, zijn draagbaar/gemakkelijk mee te nemen en hebben een fantastisch geluid, van rijk clean tot brullende vervorming/overdrive/distortion en alles daar tussenin. De 15gr en 15G zijn Gain, Volume, Treble, Middle en Bass controles en een Clean / Overdrive schakelaar, en de Classic-15B basversterker biedt Volume, Treble, Middle en Bass, waardoor het gemakkelijk is voor spelers om hun favoriete muziek te spelen op de gitaar. De Clssic-15gr beschikt ook over een Spring Reverb die reverb toevoegt. Alle Classic-modellen beschikken ook over een 1/4 "stereo hoofdtelefoon-uitgang voor oefenen.

Prijzen nieuwe versterkers

Nederlandse adviesprijs zal ongeveer zijn

DG15 gitaar versterker 102 euro
DG15R gitaar versterker met reverb 127 euro
DB15 draagbare bas combo versterk/speaker 114 euro

Ze zijn onder andere leverbaar in de gitaar versterker winkel van GitaarDiscount.nl

DigiTech.com - DG15

Meer Gitaar DG15-DG15R-Versterkers nieuws

Gitaar/Bas Effecten/Draadloos/Reviews | ProAudioNieuws.nl

Adrian Belew Signature Pitch Gitaar Effect Pedaal voor DigiTech iStomp

Digitech heeft weer een nieuwe iStomp pedaal. Adrian Belew heeft samen met DigiTech een nieuw gitaar pedaal ontworpen als iPod/iPod/iPhone app die je zo in de iStomp kan laden meer..

IK Multimedia iLoud draagbare iPad iPhone Gitaar Bluetooth Speaker

IK Multimedia heeft een nieuwe, draadloos te gebruiken, bluetooth oplaadbare stereo gitaar, iphone, ipad speaker, de nieuwe iLoud en iLoud mini. Bedoeld speciaal voor muzikanten en gitaristen, maar natuurlijk ook veel andere toepassingen meer..

MONO M80 VERTIGO Innovatieve SharkSkin Elektrische Gitaar/Bas Koffer

MONO was met de M80 al op weg op het topmerk te worden met gitaar, bas, keyboard en drum tassen en koffers. Het unieke van de koffers is dat ze met bijzondere SharkSkin materiaal werken wat zo sterk is omdat het orgineel voor militaire doeleinden is ontwikkeld waar het natuurlijk heel wat moet kunnen verdragen.

De M80 Vertigo biedt superieure en stijlvolle bescherming onderweg voor de elektrische gitaar meer..

DigiTech 10 iStomp gitaar effect pedalen gratis

iStomp van DigiTech wordt nu verkocht met maar liefst 10 gratis gitaar effect pedalen. Of zang/bas gitaar pedalen, het is maar net waar je dit pedaal voor gebruikt meer..

DigiTech Gitaar WHAMMY Pedaal 5e Generatie

De nieuwe Whammy 5 is bekend gemaakt door DigiTech. Beter geluid, meer effect mogelijkheden, nieuwe generatie pitch algorithmes en dus alles wat je in een whammy zoekt meer..

TC Electronic BG250 Bas Gitaar Combo Versterker

TC Electronic heeft een nieuwe bas gitaar versterker. De nieuwe BG250 Bass Combo is utra lichtgewicht en heeft natuurlijk het TonePrint systeem ingebouwd meer..

Elektrische Gitaar Combo Versterks: Digitech DG15/DG15R

Al eerder kondigde DigiTech de introductie van zijn gitaar en bas versterkers op NAMM 2011 aan. De combinatie van bekende DigiTech geluidskwaliteit en tonale flexibiliteit met een uitstekend geluid bestaat de nieuwe DigiTech versterker line-up uit vijf combo gitaarversterkers, een basversterker combo en een 150-watt tube head met 4 x 12 kast half-stack meer..

Gitaar guru Zakk Wylde - Nieuw Metal Gitaar les boek voor kinderen

Guitar guru en legende Zakk Wylde bekend van Ozzy Osbourne en Black Label Society fame gaat gitaar metal les geven aan kinderen met een nieuw boek: metal to the children. Natuurlijk komt alles aan bod, van solos tot wat iedere metalhead natuurlijk nog meer moet kunnen meer..

Farmers Mill Kapotte in Brand staande gitaar effect

Farmers mill heeft wel een heel apart idee in een gitaar effect gestopt. Hoe zou een kapotte gitaar kabel als effect klinken? Of hoe klinkt de gitaar als je hem in brand zet meer..

Jackson Chris Broderick (Megadeth) Soloist 7 Snarige Guitar

Jackson guitars heeft een nieuw elektrische 7 snarige gitaar gemaakt samen met Chris Broderick, bekend van Megadeth. Chris Broderick kwam in 2008 bij Megadeth, en is bekend om zijn fingervlugge trash gitaar werk op de gitaarnek meer..

Amsterdam Electric Guitar Heaven 2012

Amsterdam Electric Guitar Heaven 2012 viert de elektrische gitaar. De plek om mensen te ontmoeten en alle muziekstijlen mee te maken meer..

Metal Masters 3 Video Online

Gitaar en bas gitaar Metal legendes tonen technieken in dit must-see event gepresenteerd door Samson, Hartke, Zoom, en Best Buy. Geplande optredens van Charlie Benante, David Ellefson, Kerry King, en nog veel meer.

Metal masters 3 is de opvolger van het vorig jaar gehouden Metal Master 2 in New York City meer..

Reverb voor iStomp iPhone/iPad gitaar pedaal: Spring Tank

DigiTech heeft aangekondigd dat de nieuwe Spring Tank reverb pedaal voor de iStomp nu verkrijgbaar is bij de DigiTech Stomp Shop app op iTunes. Het Spring Tank pedaal biedt het rijke veer reverb effect zoals deze gevonden wordt in vintage gitaar versterkers en op tal van klassieke en hedendaagse opnames meer..
XLmusic.nl
53shop.nl
USBmicrofoons.nl
AudioInterface.nl
USB-Geluidskaart.nl
DraadloosSysteem.nl
StudioPros.nl
USBmic.nl
DJdiscount.nl
WirelessHeadset.nl
keyboardskopen.nl
NL.MuscianUniversity.com
AerobicAudio.nl
USB-Keyboard.nl
StudioMicrofoons.nl
USBmicrofoon.nl
HeadsetMicrofoon.nl
GitaarDiscount.nl
VioolShop.nl
Zang-Installatie.nl
DraadloosMicrofoon.nl
GeluidsInstallatieDiscount.nl
DraagbareSpeaker.nl
StudioMic.nl
StudioPros.nl
sE Electronics
Samson Audio
Focusrite
Ableton
MusiciansNews.com
Link Toevoegen
[©2011 - ProAudioNieuws.nl All rights reserved]