Reloop RH2500 opvolger RH2400 DJ Koptelefoon - 32 ohm

Reloop heeft de opvolger van de populaire RH2400 koptelefoon aangekondigd. Deze nieuwe versie is volledig opvouwbaar en heeft een zogeheten swivel /fold constructie. Ten opzicht van de oudere 2400 versie is de bas verbeterd en nog strakker, terwijl het gehele geluid nog steeds transparant. De hoofdbeugel is nog steviger gemaakt, en het totale gewicht van de koptelefoon is verbeterd waardoor deze prettiger zit.

De kleur en vormgeving van deze DJ koptelefoon is mooi zwart strak gehouden zodat deze ideaal is voor iedereen die een zwarte koptelefoon, of juist een iets minder opvallende koptelefoon zoekt. De impedantie is op 23 ohm gehouden zodat deze zowel met een DJ controller als met je iPod, smartphone, iPhone, tablet of iPad ook perfect klinkt.

• Gesloten DJ Koptelefoon
• 1 zijdig koptelefoon kabel (oxygen-free Koper Kabel )
• Uitstekend geluid dankzij cobalt saggar with broad efficiency factor
• Zeer stevige hoofdbeugel
• Frequentie bereik: 20 Hz - 20 kHz
• Acoustische gevoeligheid: 118 dB
• Mini jack 3.5 stereo, verloop adapter 6.3 mm jack
• Cord: 1.05 m
• Weight: 307 g

Deze RH2500 is vooral gericht op de thuis DJ, beginnende DJ of gewoon lekker muziek luisteren.

De prijs van deze zeer professionele uitgevoerde koptelefoon ligt op ongeveer 35 euro.

Reloop RH 2500 DJ Koptelefoon bij DJdiscount.nl

Meer DJ Reloop-RH2500-opvolger-RH2400-DJ-Koptelefoon nieuws

Dj Mixer,Koptelefoons,Controllers Reviews | ProAudioNieuws.nl

Novation Launchpad MK2 Review - Volledig beter

In dit eerste deel van de review van de Novation Launchpad MK2 laten we je het verschil zien met de vorige Launchpad S. Een paar kleine veranderingen en een paar belangrijke wijzigingen meer..

Reloop Beatmix 2 DJ USB Mixer Controller - Serato intro

Na het succes van de eerdere beatmix 4 en beatmix 2 komt Reloop nu met een nog mooiere Beatmix 2, Deze nieuwe MK2 -black edition- biedt naast de gemakkelijke toegang tot alle basis functies van de DJ serato intro software die meegeleverd wordt ook nog eens een mooiere vormgeving.
Opvallend, naast natuurlijk de zwarte kleur, zijn vooral de 3 cm drum pads die nu in de verschillende kleuren je goede feedback geven over de status en mode selection van de trigger pads. Je kunt ze gebruiken als trigger pads voor loops, cue points, lengtes van loops etc.

De beatmix serie is vooral voor DJs die met serato willen werken en geen moelijke setup willen meer..

Reloop RMX-22i Digitale DJ Mixer voor iPad met effecten

De Reloop RMX-22i is de nieuwe DJ mixer van Reloop in de RMX lijn. Naast de al eerdere geintroduceerde RMX80 en RMX-60 digitale dj mixers, is deze nieuwe 22i echt bedoeld als kleine DJ mixer, met als leuke mogelijkheid deze te gaan gebruiken met bijvoorbeeld een iPad meer..

Novation Launchpad mini MK2 Ableton/iPad Controller nu te koop

Muzikanten, DJs en producers zaten al enige maanden te wachten op de nieuwe producten van Novation. Alle usb controllers kregen een upgrade naar een nieuwe, mooiere look, en de duurdere versies zoals de Launchpad pro, launchpad MK2 en Launchkey mk2 ook zelfs rgb Multi color leds meer..

Reloop Beatpad 2, Beats Mixen met iPad/Tablet/PC of Mac

Reloop heeft de nieuwe versie van de populaire professionele DJ Beatpad Controller aangekondigd. De Beatpad 2 heeft nog meer mogelijkheden als je bijvoorbeeld via DJAY 2 op je iOS iPand of Android Tablet wil mixen of natuurlijk via DJAY Pro op je Mac meer..

Reloop RH2500 opvolger RH2400 DJ Koptelefoon - 32 ohm

Reloop heeft de opvolger van de populaire RH2400 koptelefoon aangekondigd. Deze nieuwe versie is volledig opvouwbaar en heeft een zogeheten swivel /fold constructie meer..

Gratis DJ free app voor Android Tablets

DJ op een android tablet is nu gemakkelijker om eens uit te proberen met de nieuwe djay FREE dj app voor android tablets. Deze is bijvoorbeeld te gebruiken met de Reloop Beatpad DJ controllers.

Introducing djay FREE - the world's best selling DJ app is now free on Android!
djay transforms your Android device into a full–featured DJ system meer..

LaunchPad Mini Review + update van LaunchPad iPad app Novation

Novation heeft samen met de nieuwe launchkey mini, de launch control, nu ook de launchpad mini uitgebracht. Samen met deze 3 nieuwe usb midi controllers is er nu ook nog een update voor zowel de Launchkey app voor de ipad als een nieuwe update voor de Launchpad App op de iPad meer..

Electrix Tweaker DJ MIDI Controller- Trator - Itch - Ableton

En toen was er plotseling weer een nieuwe DJ controller, de Electrix Tweaker . Maar wel een zeer unieke DJ mixer en trigger launchpad in 1 meer..

GRATIS Novation LaunchPad app? Nu te downloaden, Video Preview

Als je muziek wil maken of remixen dan is er nu de gratis LaunchPad app voor de iPad. De Novation Launchpad is een eenvoudig te gebruiken app voor iPad die wel erg gemakkelijk te gebruiken is om beats en muziek te maken meer..

Serato DJ 1.1.1 Software update

Serato heeft een nieuwe update voor hun DJ software die speciaal gemaakt is voor typische alles in 1 DJ controllers. Met de lancering van Serato DJ 1.1.1 zijn er nieuwe effecten, meer cue points, four deck mixing, nieuwe filters natuurlijk en nog veel meer meer..

Singer/Songwriter DJ ANGO: Beats maken met Novation Twitch

ANGO is een man van vele talenten. Singer, songwriter, DJ, producer, hij maakt beats/groovers vanuit zijn woonplaats Montreal in Canada, en nu ook met de Novation TWITCH meer..

IK DJ Rig Gratis versie DJ mixer software voor iPhone

DJ rig FREE is de nieuwe Dj mixer software app van IK multimedia die nu gratis te downloaden is voor je iPhone. Stapels grappige en leuke functies meer..

Allen & Heath XD2-53 XONE DJ Koptelefoon

Allen & Heath's XD2-53 DJ Headphones is een vernieuwde versie van de Xone professionele monitoring DJ hoofdtelefoon, de bekende XD-53. De nieuwe XD2-53 koptelefoon heeft verschillende nieuwe functies, waaronder een afneembare spiraalkabel met 3,5 mm-aansluiting en ¼ jack-adapter, maar ook een stijlvolle brons finish meer..

Spectaculaire Prijsverlaging Novation Twitch DJ Mixer

Novation heeft zijn revolutionaire DJ mixer controller met unieke Touchstrip in prijs verlaagd. En dat is goed nieuws voor zowel beginnende DJs and DJs die het met moderne techniek willen gaan doen meer..
XLmusic.nl
53shop.nl
USBmicrofoons.nl
AudioInterface.nl
USB-Geluidskaart.nl
DraadloosSysteem.nl
StudioPros.nl
USBmic.nl
DJdiscount.nl
WirelessHeadset.nl
keyboardskopen.nl
NL.MuscianUniversity.com
AerobicAudio.nl
USB-Keyboard.nl
StudioMicrofoons.nl
USBmicrofoon.nl
HeadsetMicrofoon.nl
GitaarDiscount.nl
VioolShop.nl
Zang-Installatie.nl
DraadloosMicrofoon.nl
GeluidsInstallatieDiscount.nl
DraagbareSpeaker.nl
StudioMic.nl
StudioPros.nl
sE Electronics
Samson Audio
Focusrite
Ableton
MusiciansNews.com
Link Toevoegen
[©2011 - ProAudioNieuws.nl All rights reserved]